четвъртък, 19 януари 2012 г.

Любовна текила (18+)


            Тя влезе в нощния клуб с приятели, решена да промени живота си. Облегна се на бара, запали цигара и размени бърза усмивка с младия барман. Осъзна, че разликата в годините й с това момче са една цяла вечност.
            Огледа се наоколо. Заведението все още беше празно. За малко съжали, че не се прибра вкъщи. Беше й писнало от клубни ритуали и безсмислен говор. Трябваше да надвиква силната музика. Трябваше да изглежда весела.
            Тогава се появи цяла компания. Мъж с две жени, очевидно приятелки. Тя винаги можеше да различи кога между двама души има и чукане. Веднага осъзна, че този мъж можеше да чука именно нея. Краката й се подкосиха, клепачите й станаха неспокойни, защото тя беше откровено заинтригувана.
            Мъжът се настани в съседство. Двете жени се суетяха около него, докато се чудеха къде да оставят дамските си чанти.
            Тя нямаше време за губене. Решението отсега нататък да бъде друга взе връх. Поръча една текила на младото барманче, като му пусна още една сластна усмивка и тръгна към мъжа, който след малко щеше да стане неин.
            Когато му подаде чашата с текила, небрежно го докосна по стегнатия задник и се представи. Жените, дошли с него, престанаха да съществуват. Приятелите й сякаш потънаха в тъмното на едно сепаре, откъдето наблюдаваха нейната категоричност да притежава...

Няма коментари:

Публикуване на коментар